вторник, 10 января 2017 г.

Бізнес-турнір "Стратегія фірми - 2017"


Учасниками турніру є учні 8-11 класів, учні ПТНЗ (до 18 років) і студенти вищих
навчальних закладів. Турнір буде проходити окремо у двох лігах: учнівській і студентській.
Для проведення турніру використовується професійний програмний продукт — бізнес-симуляція УіАЬ+. Він дозволяє кожному учаснику стати безпосереднім учасником економічних та управлінських процесів. Це досягається завдяки тому, що під час турніру в управління учаснику дається навчальна компанія в інтерактивному он-лайн просторі. Головне завдання - налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку.
Реєстрація на турнір відбувається на сайті kint.com.ua у розділі «Стратегія фірми». Участь для учнів та студентів є безкоштовною.
Переможцям і фіналістам турніру передбачаються призи і нагороди від спонсорів й організаторів. Нагородження проходитиме у Міністерстві освіти і науки України.

1 комментарий:

  1. Добры дзень, усе, я Адрык Вадзім, які жыве ў горадзе Курган, хачу падзяліцца з вамі ўсім пра тое, як містэр Бенджамін дапаможа мне атрымаць крэдыт у 15 000 000,00 рублёў, каб пачаць сваю дастаўку харчовых напояў пасля таго, як я працую некалькі гатэляў тут, у Кургане, проста зарабляць на жыццё, але пры гэтым у мяне ўсё яшчэ ўзнікаюць цяжкасці з аплатай арэнднай платы, але я дзякую Богу, што цяпер я працую самастойна з 5 працаўнікамі, якія працуюць на маёй апецы. Проста, калі вы шукаеце фінансавую свабоду, я параю вам звярнуцца да містэра Бенджаміна з гэтым электронным лістом ніжэй і нумарам прыкладання. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ОтветитьУдалить